Најновије

ПРЕДСЕДНИЧКА ТРКА ЋЕ БИТИ ЗАНИМЉИВА: Павићевић кандидат проевропске опозиције за шефа државе!?

БЕОГРАД - Владимир Павићевић могао би да уђе у трку на председничким изборима 2017. године.

Владимир Павићевић (Фото: Јутјуб)

Професор на Факултету политичких наука и члан Нове странке помиње се као кандидат који би изашао на црту актуелном председнику Србије Томиславу Николићу. Павићевић би у изборну трку ушао као представник уједињене проевропске опозиције.

- Павићевић је идеално решење. Поштен је и образован бивши народни посланик, био би јак противкандидат истрошеним и аферама оптерећеним политичарима - наводи извор и додаје да је Павићевић већ стекао велике симпатије јавности својим иступањима у Скупштини.

- У парламенту је показао да је доследан и да држи до принципа, што је реткост на политичкој сцени Србије. А све је то потврдио и након избора, када је због лоших изборних резултата поднео оставку на све функције у Новој странци - објашњава извор. Велики минус Павићевићу је то што неће бити у Скупштини у наредном периоду, што свакако значи да неће бити много присутан у медијима, за разлику од осталих кандидата.

Павићевићев коментар јуче није добијен, а политички аналитичар Цвијетин Миливојевић истиче  да су врло мале шансе да опозициони кандидат буде изабран за председника, уколико не буде у питању јединствени кандидат читаве опозиције, наравно без радикала, који су већ кандидовали Шешеља.

- Квалитети Павићевића, који су неоспорни, не могу да анимирају велики део бирачког тела. Ми још имамо председника за кога не знамо да ли је или није завршио факултет - објашњава он и додаје:

- Када су председнички избори у Србији у питању, сматрам да не можемо очекивати да може било ко да победи у првом кругу, а ако дође до другог круга, уколико се наравно не кандидује сам Александар Вучић, највеће шансе за победу би имао лидер СДПС-а Расим Љајић, јер би он могао да помири гласаче власти и опозиције. Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА