Најновије

Божžовић: Наставља се релативизовање насиља у Савамали, СНС: Лицемерно да ДС говори о лажима

Председник Градског одбора ДС Балша Божовић изјавио је синоћ да изјава председника Владе Александра Вучића како су објекти у Савамали стечени криминалом и корупцијом представља "покушај режима да релативизује и оправда насиље, безакоње и укидање државе у Савамали у ноћи 25. априла".

Божовић (Фото: Јутјуб)

- Премијер је дужан да објасни на основу којих пресуда је он закључио да су ти објекти стечени кривичним делом, или је сам одлучио ко је криминалац, ко је поштен, који папири су важећи, а који фалсификовани - поручио је Божовић у саопштењу.
Премијер Вучић поновио је јуче да су објекти који су порушени у Савамали стечени криминалом и корупцијом, те да само један од власника има 64 кривичне пријаве, али да њега и даље највише брине то што то није урађено у складу са правном процедуром.

СНС: Лицемерно да ДС говори о уценама и лажима

Београдски Градски одбор СНС саопштио је синоћ, одговарајући на критике председника Градског одбора ДС Балше Божовића, да је лицемерно да о малтретирању, застрашšивању и киднаповању говоре они чија се власт темељила на уценама, лажžима, обманама и који тим техникама покушšавају да сакрију свој фијаско на изборима. - Невероватно је да о владавини права говори странка која је спровела пљачкаšшке приватизације, странка која је покуšшала да направи партијско правосуђе, странка која је са фантомкама отимала грађане сопствене земље - поручили су београдски напредњаци. Како додају, уместо константне замене теза, и мржžње према Александру Вучићу, Божžовић би требало коначно да кажžе колико је кошšтало његово зимовање на Малдивима. "Одакле новац за брчкање на Брионима, али и да ли је новац за све бахатости ДС-а заправо био новац намењен за децу са сметњама у развоју? Да ли су моžда, функционери ДС-а, себи обезбедили луксузне дестинације новцем од мафијаšко-тајкунских послова, намеšтеним тендерима за подземне контејнере и реконструкцију Булевар краља Александра, или од генијалних пројеката реплике Теразија и Пазл града на основу којих су од грађана отели преко 900 милиона динара?", упитали су напредњаци у саопштењу. Како се додаје у саопштењу, Српска напредна странка се бори за модерну и уређену Србију, у којој закон једнако важžи са све. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА