Најновије

Од септембра у Србији ради четврти мобилни оператор

ФОТО: Pixabay

У Србији би у септембру требало да почне да ради нови, виртуелни мобилни оператор британске компаније Мундио мобајл, који ће радити под брендом Вектон мобајл, најављено је данас у Републичкој агенцији за електронске комуникације и поштанске услуге (РАТЕЛ).

Како је саопштено, Мундио ће радити као виртуелни мобилни оператор, што значи да ће у Србији закупљивати приступ мрежној инфраструктури оператора Вип мобајл, како би корисницима пружио услуге мобилне телефоније.

Директор Мундио мобајла у Србији Чана Курера изјавио је на конференцији за новинаре да та компанија, која је део британске Мундио групе, планира да на тржишту Србије претежно пружа услуге међународних припејд позива.

Он је најавио да ће те услуге бити понуђене корисницима по повољнијим ценама, и навео да планирају инвестиције и отварање нових радних места у Србији.

Мундио груп је основан 2002. године, а сада је, према речима Курере, један од водећих међународних оператора и пружа услуге милионима корисника у Великој Британији, Француској, Белгији, Шведској, Данској, Холандији Португалији и Аустрији.

Најавио је да ће током ове године та компанија почети да пружа услуге, осим у Србији, и на Кипру, у Чешкој и Италији. ИЗВОР: Н1

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА