Најновије

ГОЛА САШКА КАРАН: Погледајте еротске фотке темпераментне певачице (ФОТО)

Сашка Каран се поноси својим облинама, па је решила да се на Фејсбуку похвали својим провокативним фотографијама.

Сашка Каран (Фото: Јутјуб)

Певачица Сашка Каран је учесница актуелне сезоне најгледанијег ријалитија на Балкану, а у сеоским пословима на имању у Лисовићу већ се опробала 2013. године на Фарми 4.
Каранова је позната као особа која је врло темпераментна, без длаке на језику, која никога не оставља равнодушним. И док је једни подржавају и навијају за њу, други осуђују њено понашање.
Ипак, многи су сагласни у томе да певачица за своје године изгледа веома лепо и атрактивно, па се често на Фарми могу чути комплименти њених колега на Сашкин рачун. Они често истичу да је певачица у младости била изузетно лепа и згодна, као и да се није много променила, већ је своју лепоту успела да сачува.
Свима је познато како Сашка данас изгледа, међутим, мало ко је имао прилику да види њене голишаве фотке из младости, на којима је она у пуном сјају.
Контроверзна фармерка је очигледно поносна на своје облине, па је због тога своју најдубљу интиму поделила са многобројним пратиоцима на Фејсбуку. На овој фотографији Сашка позира потпуно гола, а њено наго тело красе шарени лептирићи. Такође, приметна је и другачија фризура која црвеном бојом осликава њен ватрени темперамент.
На другој фотографији певачица је распламсала машту мушких обожаваоца. Она позира у купатилу потпуно мокра, а изазовном позом и “стајлингом” очарала је кориснике Фејсбука.
Извор: pink.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА