Најновије

ИСПОВЕСТ НАДЕ ТОПЧАГИЋ: Никад нећу заборавити тај кобан дан, било нам је лепо! Онда је она била мртва

Нада Топчагић, пријатељица убијене певачице Јелене Крсмановић Марјановић, отворила је душу и рекла да ће последњу кафу коју је попила са Јеленом памтити до краја. Топчагићева је рекла и да Зоран Марјановић није убио своју супругу.
"Када бисте само знали какву је кафу она кувала! Једна шољица њене кафе могла је да ме подигне из мртвих и добро да ме растресе!", почела је своју исповест Нада Топчагић.
"Мени ће тај 15. март остати у сећању као кобан дан, јер сам после сусрета са Јецом отпутовала у Црну Гору на море, а када сам се вратила, она је била мртва. Тог дана сам свратила код ње без повода и супер смо се провеле. Те последње заједничке тренутке памтићу заувек! Јеца ми много недостаје и осећам велику празнину у души!", рекла је Нада Топчагић.
Јелена је особа коју би, како каже певачица, свака кућа пожелела за снају.
"Јеца је једноставно пленила својом појавом, осмехом и ведрином. После тог кобног 15. марта, дописивале смо се порукама 23. марта, и тада смо једна другој отварале душу. Причала ми је о повратку на естраду, али се није жалила!", тврди Нада и истиче да је Јелена била стуб у кући Марјановића.
"Бринула је о свему. Свакодневно је водила рачуна о ћерки Јани, о ручку за породицу, а уједно и о болесној мајци. Поврх свега, налазила је времена и за пријатеље. Зоран је ноћу радио у студију, а дању спавао, тако да је цела кућа била на њој. Пријатеље је позивала у госте углавном предвече, када је Зоран био будан", прича нам Нада, сећајући се дружења са Јеленом. Она сумња да је Јелана имала непријатеље на естради, јер се ангажовала после дуже паузе.
"Никоме није била сметња, ни претња! Била је таква особа да са њом нико није ни могао да се посвађа. На насип сам први пут отишла после помена, којим је обележено 40 дана од њене смрти. Тада ми се пробудила сумња да је убица неко ко је добро познавао Јелену! Претпостављам да је трчала од прве рампе, која се налази код фудбалског терена, према другој. Могуће је да је тај познаник чекао у аутомобилу код друге рампе и нечим је намамио да уђе унутра, а после је убио. Могуће је, такође, да је убица у шипражју, поред канала, симулирао да му није добро, а да је она отрчала да му помогне. Јеца је увек помагала другима у невољи, јер је била племенита. Не верујем да је Зоран на било који начин умешан", изричита је певачица, која додаје да је полицији рекла све што је знала.
"Још ми не иде у главу ко би и због чега убио Јелену? Није била толико позната и никоме се није замерила. Остаје велики знак питања зашто би неко убио такву особу, која је на првом месту била мајка, супруга, домаћица, и тек на крају естрадна уметница", каже Нада Топчагић у свом сећању на Јелену Марјановић. Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА