Најновије

ОБЕЛЕЖИЛА ВЕЛИКОГ БРАТА: Ево како Маја данас изгледа и шта ради! (ФОТО)

Маја Ђорђевић након десет година од учешћа у "Великом Брату" изгледа готово исто и задржала је карактеристичан осмех.

Маја у ВБ (Фото: Јутјуб)

Учесница прве сезоне ријалити шоуа "Велики Брат" Маја Ђорђевић остала је упамћена по бритком језику и ватреном темпераменту. Њене свађе са укућанима куће на Кошутњаку и напади беса и дан данас се препричавају, а многи се питају где је Маја и шта ради.
Од њеног учешћа у ријалитију прошло је тачно 10 година, а ми вам доносимо њене најсвежије фотграфије. Оно што смо прво приметили је да се Маја скоро уопште није променила, као да није старија чак једну деценију. Такође, Ђорђевићева је задржала њен карактеристичан осмех.

Темпераментна Нишлијка данас живи у далекој нам Америци, тачније у Лас Вегасу, али њу не држи место, па свако мало негде путује са друштвом и лудује. У нашој галерији Мајиних фотографија видећете како прославља Нову годину на плажи на Хавајима, како се вози бродом у далекој и хладној Аљасци, где се дружила уживо са китовима, које је до тада могла само на телевизији да гледа, али и како се проводи на карневалима и у ноћним изласцима.

Хтели смо да сазнамо од Маје да ли има партнера и чиме се бави, али она не жели медијску пажњу.

А како изгледају перверзије у неком другом ријалитију, где се учеснице мазе и лижу у пози 69 погледајте ОВДЕ. Извор: Пулс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА