Најновије

ВИКТОР СЕ ДИГАО ИЗ МРТВИХ: Троицки после пет сетова паклене борбе срушио Бугарина Димитрова!

Српски тенисер Виктор Троицки изборио је пласман у друго коло Ролан Гароса, пошто је после велике борбе у пет сетова савладао фаворизованог Бугарина Григора Димитрова са 3:2 у сетовима (2:6, 6:3, 5:7, 7:5, 6:3).

Троицки (Фото: Википедија)

Троицки ће у другом колу играти против Душана Лајовића, који је раније данас савладао Американца Дениса Кудлу са 3:0 у сетовима.
Викотор је лоше отворио меч, први сет је убедљиво изгубио резултатом 6:2. Међутим, одмах на старту другог сета успева да направи брејк. Чувао је предност све до деветог гема, када поново одузима сервис Бугарину и долази до изједначења 6:3.
После велике борбе у уводном гему трећег сета Димитров долази до брејка. Виктор је у осмом гему успео да врати брејк, међутим, у самом финишу сета, при резултату 5:5 Бугарин је поново одузео сервис нашем тенисеру и касније рутински дошао до нове предности у сетовима 2:1 (7:5).
Сличан сценарио виђен је у трећем сету, само су у финишу улоге замењене. Наиме, Димитров одмах прави брејк и чинило се да је сломио Србина, али Виктор поново у осмом гему одузима сервис Бугарину за 4:4. При резултату 5:5 Димитров је имао две брејк шансе, али их није искористио, па је у наредном гему уследила казна. Виктор лако долази до две везане брејк лопте и одмах користи прилику за изједначење у сетовима 7:5 (2:2).
Србин је на најбољи могући начин отворио одлучујући сет. Експресно је дошао до 3:0 и до краја сета сачувао рано стечену предност 6:3. Отворени шампионат Француске игра се за укупни наградни фонд од 32 милиона евра. Извор:Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА