Најновије

ЗБОГ ОВЕ ТОРТЕ, ЗАБОРАВИЋЕТЕ НА ОСТАЛЕ: Феноменална за све прилике!

Не само да лепо изгледа, она се буквално топи у устима, освојиће вас укусом, а без печења је.

Прсте да полижеш (Фото: coolinarika.com)

За подлогу вам требају следећи састојци:
– 150 гр млевеног кекса
– 50 гр млевених лешника
– једна  кашика Нутеле 
– 80 мл  пуномасног млека
Крема добијена од сира
– 500 гр несланог сира
– 250 мл  слатке павлаке
– једна кашика меда – 8 гр  желатина 
За  крему
-125 гр Милка нугат  чоколаде
-1 дл павлаке и по жељи посути орашастим плодовима.
Припрема:
Све састојке измешати  руком, претходно добро самељите лешнике.
Требате добити масу која није гњецава, по потреби додати или млека или кекса, уколико је потребно да смеса буде уредна.
Руком утиснути масу по дну калупа. Поравнати. Прекрити целофаном да се не суши док се припрема крема од сира.
Желатин измешати са 6 кашика воде.
Сир, мед  и слатку павлеку миксером умутити. Желатин отопити на слабој ватри, ставити 4 кашике смеше од сира, загревати и мешати док не постане течно.
Улити у танком слоју  у осталу смесу од сира, добро умутити миксером и прелити преко кекса.
Када одстоји у фрижидеру нанети чоколаду отопљену у микроталасној коју сте измешали са киселом павлаком.
Извор: coolinarika.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА