Најновије

Троицки се осветио Симону и заказао сусрет са Вавринком!

Виктор Троицки декласирао је Жила Симона са 6:4, 6:2, 6:2 и пласирао се у осмину финала, у којој ће се састати са браниоцем титуле Станом Вавринком.

Виктор Троицки (Фото: mercedescup.de)

Имала су обојица тенисера дан паузе, Виктор је више одмарао јер му је Душан Лајовић предао меч, док је Симон тек после пет сетова сломио Пељу.
Није до париског сусрета Троицки успео да узме ни сет Французу, коме се реванширао на идеалан начин пред сусрет са шампионом Станом Вавринком.
Меч није могао да почне боље, Виктор је направио брејк, иако је Симон повео са 40:15. То је успео и да одбрани, мада је имао домаћин шансу да му одмах узврати одузимањем сервиса.
Ипак, Симон се реванширао и изједначио, затим се неизвесна борба водила и даље до 3:3, пошто је Француз спречио два пута Троицког да врати предност брејка.
У томе је 24. играч света успео нешто касније одласком на 5:3, а прилику за освајање сета искористио је беспрекорно, не изгубивши ни поен. У добром ритму Виктор је наставио, направио је нови брејк и повео са 3:1, није дозвољавао ниједну шансу за брејк 18. играчу АТП листе. Користио је умор Симона Троицки на прави начин, у седмом гему је трећу брејк шансу претворио у још убедљивије вођство (5:2). Потпуно је разоружао Симона, нанизао је чак седам гемова и у трећем сету повео са 4:0, па је онда тек дозволио противнику да ублажи пораз. Извор:Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА