Најновије

УВЕРТИРА: Погледајте пет најлепших голова у финалима Лиге шампиона (ВИДЕО)

Мадридски клубови Реал и Атлетико боре се у суботу од 20.45 часова у финалу Лиге шампиона. Због тога смо направили компилацију пет најбољих погодака у финалима елитног фудбалског такмичења.

Зинедин Зидан(Фото:Јутјуб)

У финалима је најбитнији резултат, па неретко изостане лепота. Ипак, били смо сведоци неких спактракуларних погодака. Пред вама је најлепших пет.
На петом месту је погодак Давида Виље против Манчестер јунајтеда 2011. године. Барселона је победила на “Вемблију” 3:1, а Виља је на спектакуларан начин поставио коначан резултат у 69. минуту. Четврто место припада Ларсу Рикену против Јувентуса. Борусија из Дортмунда је последњи пут била првак 1997. пошто је у финалу на “Олимпијском стадиону” у Минхену победила 3:1. Рикен је у 71. минуту поставио коначан резултат. Дијего Милито заузима треће место. Фудбалер Интера је постигао оба гола у финалу против Бајерна 2010. године. Ипак, посебно ће се памтити други. Незаборавно финале су 2005. одиграли Ливерпул и Милан. Италијански тим је водио 3:0 на полувремену, а Ернан Креспо је постигао погодак после прелепог додавања Каке. Ипак, ни то им није било довољно за титулу, јер је је у другом полувремену енглески тим изједначио, а онда славио на пенале. Вероватно нема дилеме ко је на првом месту. Ту част је понео Зинедин Зидан чији се погодак из волеја против Бајера из Леверкузена 2002. ни данас не заборавља. Реал је победио 2:1, а финале се играло у Глазгову. Извор:Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА