Најновије

АУСТРАЛИЈА ДОБИЛА ПРВИ РЕСТОРАН ЗА ГОЛАЋЕ: Гости срећни и као од мајке рођени! (ВИДЕО 18+)

Аустралијске радио-звезде Џо Стенли и Антони 'Лехмо' Леман лансирали су први ресторан у Аустралији за нудисте.

Гости као од мајке рођени (Фото: Јутјуб)

Њих двојица направили су шоу којем се придружио низ потпуно голих гурмана који су хтели да пробају мени у "The Nobel Experiment" у Калингвуду.
Догађај под називом "Džo & Lehmo акт храна" је инспирисан када су ко-домаћини чули за први "голи" ресторан лондонског Буниадија, који има више од 30.000 људи на листи чекања.
Једна од гошћи Алисон Зарафа, који је на лечењу од веома ретког облика рака, поносно је изјавила: "У реду је да имате страх, али не дозволите страху да вас заустави".
"Имам сјајну породицу, пријатеље и партнера и предивног сина ... и желим да се смејем када остарим и погледам уназад, а ово је једна од ствари којима ћу се смејати", закључила је она. На сликама из кафића виде се различити становници Мелбурна у потпуно добром расположењу како уживају у храни и коктелима, и то потпуно голи. Џордан Кетл (22) и Ребека Џексон (20) насмејали су се када је бармену Баку "бљеснула" позадина испод кецеље док је мешао пиће. Мајка и ћерка Вики и Естел Фериеја насмешиле су се пред камерама, док су седеле за њиховим столом у рустичном декору од цигала. Хелен Белиеа, која је 30 недеља трудна, пажљиво је прегледала мени са својим партнером Рајаном Вилсхиром. Водитељи су на крају закључили да су сви на журци били срећни и задовољни. Извор: Daily Mail

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА