Најновије

Мадридско финале Лиге шампиона!

Фудбалери Реал Мадрида играће против Атлетико Мадрида у финалу Лиге шампиона и репризи финала из 2014. године.

Герет Бејл(Фото:Јутјуб)

Екипа Зинедина Зидана савладала је у реваншу полуфинала Манчестер сити са минималних 1:0 после ремија без голова у Манчестеру и пласирала се у своје 14. финале у историји клуба .
Реванш меч на Бернабеу донео је доминацију Реала током свих 90 минута, али домаћи играчи и навијачи су стрепели до самог краја највише због расположеног голмана Ситија Џоа Харта. 
Једини гол постигао је Гарет Бејл у 20. минууту уз доста среће и одбитак од Фернандиња, а у преосталом делу меча Роналдо, Бејл, Хесе и Модрић пропустили су неколико великих шанси да пре краја меча реше питање другог финалисте. 
Ипак, Сити је одиграо изузетно лошу утакмицу и није успео да казни промашаје домаћина. Тим Мануела Пелегринија био је у потпуности у подређеној позицији, а осим прилика Фернандиња, Мангале и Агуера, није озбиљније угрозио Навасов гол. 
Велико финале је на програму 28. маја на Сан Сиру. Реал ће покушати да поправи рекорд и освоји 11. титулу шампиона Европе, док се тим Дијега Симеонеа, који је већ избацио Барселону и Бајерн, бори за први ’ушати’ трофеј у свом трећем финалу. 
Извор:Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА