Најновије

НЕВЕРОВАТНИ ТОМИЋ: Окренуо рекет наопачке и намерно изгубио последњи поен! (ВИДЕО)

Аустралијски тенисер Бернард Томић својим понашањем више привлачи пажњу јавности него добрим резултатима, а последњи пример најбоље осликава колико се не понаша као остали.

Бернард Томић(Фото:Јутјуб)

Томић, 22. играч света, постао је још 2012.познат као неко ко одустаје кад му не иде, јер је тада оптужен да је без праве борбе препустио тријумф Ендију Родику на УС Опену, и то изгубивши трећи сет "са нулом".
Онда је овај 23-годишњак поставио рекорд за најбржи пораз на мастерсима, јер је 2014. у Мајамију изгубио од Јарка Ниеминена за 28 минута, с тим што је успео да освоји један гем (6:0, 6:1).
Пред Аустралијан опен се повукао са турнира у Сиднеју усред четвртфиналног меча, поручивши главном судији "да су му мисли одлутале ка гренд слем турниру". А онда је ове седмице поново имао шоу, и то у Мадриду. Суочен са поразом од Италијана Фабија Фоњинија, који је у том тренутку водио са 6:2, 5:4 и сервирао при вођству од 40:0 - Аустралијанац је окренуо рекет наопачке, као да је дршком желео да удари лоптицу. Није се много ни потрудио да дође до ње, па је уследио ас за тријумф Фоњинија и још једну епизоду серије "Невероватни Томић". Извор:Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА