Најновије

Мадрид: Новак у новом полуфиналу, Милош немоћан

Новак Ђоковић пласирао се у полуфинале Мастерса у Мадриду, пошто је у два сета поразио Милоша Раонића.

Новак Ђоковић(Фото:Јутјуб)

Најбољи тенисер и спортиста планете није имао превише проблема против Канађанина, 10. играча света, савладавши га у два сета после 104 минута игре – 6:3, 6:4.
Ђоковић је први сет решио у своју корист за нешто више од пола часа игре, правовремено искористивши брејк шансу, за вођство од 4:2. Милошу није помогла ни чињеница да је убацио чак 18 од 21 првог сервиса у уводном делу дуела
Други део меча био је доста узбудљивији, иако тако није деловало – пошто је Новак већ на старту још једном одузео серивс ривалу. Већ у наредном гему Раонић је имао две прилике да се врати, али се Ђоковић без већих проблема извукао. 
Све је практично могло да буде готово у петом гему другог сета, али је овога пута Канађанин био тај који је успешно решио две брејк прилике ривала. Прву прилику да реши питање победника Новак је пропустио поново на сервис противника, да би затим, после нове спасене брејк шансе и велике борбе, четврту меч лопту претоврио у коначни тријумф и пласман у ново полуфинале.  Био је ово седми међусобни дуел Новака и Милоша, а наш ас задржао је максималан учинак.  Ноле ће за пласман у финале играти са Јапанцем Кеијем Нишикоријем, који је после преокрета поразио Ника Кирјоса из Аустралије, док други полуфинални пар чине Рафаел Надал и Енди Мари. 
Извор:Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА