Најновије

ШУКЕР УПОРАН: Хрватима ће певати човек који велича усташки покрет (ВИДЕО)

Иницијатива младих за људска права, "SOS Racisme" и Европски антирасистички покрет затражили су од ХНС-а да повуче песму "Лијепа ли си", која је изабрана као песма хрватске репрезентације на ЕП у Француској.

Давор Шукер(Фото:Јутјуб)

 – Док сам на челу хрватског фудбалског савеза, на стадионима ће се пуштати песма ‘Лијепа ли си’ јер је симбол патриотизма, поноса и љубави према домовини, поручио им је Давор Шукер, председник ХНС-а.
Извођач песме “Лијепа ли си” је Марко Перковић Тхомпсон, који је и до сада својим песмама представљао Хрватску на Еуру. Свој милитантни опус добро је протеклих година пласирао уз репрезентацију. Кокетира с усташтвом, па су му због тога протеклих година отказивани концерти у Европи, од Немачке, преко Швајцарске, до Холандије, али то отворено чини и део вошства репрезентације. На прослави Олује прошле године у Книну Тхомпсон је наступ пред сто хиљада људи отворио уз стихове За дом спремни, поздравом због којег је помоћник селектора репрезентације Џо Шимунић остао без наступа на СП и неславно завршио каријеру. Извор:Hotsport.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА