Најновије

ШОК! Нападач Перуа руком дао гол и избацио Бразил са Копа Америка (ВИДЕО)

Фудбалска репрезентација Бразила завршила је учешће на Копа Америка после групне фазе! И то на какав начин – голом који су примили руком у 74. минуту.

Бразилци у неверици(Фото:Sinhua)

Бољи од домаћина последњем Светског првенства била је селекција Перуа којој је у овом мечу играла само победа. Дошли су до ње, али свакако не на спортки начин.
Раул Руидиаз је у игру ушао у 64. минуту, а 11 минута касније на сјајан начин је одглумио Марадону. Руком је угурао лопту у мрежу гола који је чувао Алисон. Док је славио а саиграчима, Бразилци су се окомили на судију и уследила је права драма. Главни судија је отишао на конултације са помоћним, док су играчи оба тима викали на њега тражећи правду. Она није задовољена јер је судија Цухна из Уругваја показао на центар. Резултат на семафору је био 1:0 за Перу. Прва победа над Бразилцима још од 1985. године Имао је Бразил скоро 20 минута да стигне до гола који би им гарантовао друго место у групи Б и четвртфинале, али ништа нису учинили. Јесте да су на сраман начин чекирали карту за повратак кући, међутим, нису ни заслужили да иду даље гледајући игру коју су приказала на ова три меча. Извор:Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА