Најновије

ХИТАН САСТАНАК ПОСЛЕ ПАРИЗА! Сферопулос тражио појачање док још има времена

Црвена звезда је коначно уписала своју прву победу у Евролиги ове сезоне, савладавши Париз у неизвесном мечу, али утисак је да екипи још увек нешто недостаје. Иако су навијачи задовољни победом, тренер Јанис Сферопулос је очигледно свестан да тим мора додатно да се ојача како би могао да одговори на све изазове који следе.

Како Правда.рс сазнаје из извора блиских клубу, Сферопулос је већ упутио захтев управи за довођење новог играча на позицији 4. Иако су у јавности поједини челници клуба демантовали наводе о новим појачањима, иза кулиса се воде интензивни преговори са једним НБА играчем, који би представљао велико појачање за Звезду. 

У медијима се о овој теми веома мало говори, а Звезда се труди да што мање информација процури у јавност. Међутим, наша редакција ексклузивно открива да ће у наредним данима доћи до значајних помака у овим преговорима, што би могло да преокрене ток сезоне за црвено-беле. Сви знаци указују на то да ће овај потез дати нови замајац тиму, и то баш у тренутку када је Звезди најпотребније.

Пратите нас за више детаља о овом ексклузивном трансферу који би могао бити прекретница за екипу у Евролиги.

ТРЕНУТАК ЗА ИСТОРИЈУ: Црвена звезда против Париза уписала 300....

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА