Најновије

Трамп зове Србе: Ако ми Срби не помогну, победиће ратна профитерка Хилари!

Републиканац и кандидат за америчког председника Доналд Трамп апеловао је на српску дијаспору да гласа за њега.

Трамп зове Србе! (Фото: Јутјуб)

- Хилари Клинтон је здушно заговарала бомбардовање ваше отаџбине. Она је кандидат војно-индустријског лобија. Дала је подршку сваком рату у коме је учествовала Америка - овим речима Трамп се обратио српској дијаспори гостујући на локалној ТВ станици града Чикага.
Поводом најављење подршке Сандерса Клинтоновој, као и подршке коју је Хилари ових дана добила од Обаме, Трамп је рекао следеће:
- Сад су се сви окренули против мене. То је лажна елита Америке. Они немају осећај за амерички народ. Они су издали интересе Американаца! Њима је најважније да напуне своје џепове. Зато сваке године започињу нови рат у свету, јер су добро финансирани од војно-индустријског лобија. С друге стране, америчка економија стагнира. Многи градови су пропали, млади немају перспективу.
- Ја не могу да обећам Србима да ћу им вратити Косово, да ћу се обрачунати са њиховим непријатељима, али могу да обећам подршку на економском и политичком плану - додао је овај милијардер.
- Мени паре нису потребне, ја нећу водити Америку у рат по сваку цену само да би појединци профитирали. Хилари је ратни профитер, она се неће зауставити док не уништи планету - закључио је Трамп. Извор: vesti-online

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА