Најновије

ЈЕЗИВО: Малолетнице у Србији нуде секс на порно-сајтовима!

Страшно! Малолетне девојчице, од 13 до 16 година, у Србији се региструју на порно-сајтовима и уговарају секс са старијим мушкарцима!

Илустрација (Фото: pixabay.com)

Поједине траже и новац за своје „услуге“ или само голишаве фотке, и то у просеку од 30 до 50 евра.
Како тврди један забринути родитељ београдске тинејџерке (15), остао је шокиран када му је мезимица испричала шта је чула од својих школских другарица.
- Дете ми је рекло да неке девојчице њених година имају налоге на порно-сајтовима и да се тамо дописују са разним мушкарцима. Саме траже старије мушкарце и започињу с њима приче какав би секс имали. Уговарају и лично виђање, а неке на тај начин и зарађују, и то од 30 до 50 евра. То нико не контролише - шокирано је испричао овај забринути родитељ. Нажалост, и сам се уверио у причу своје ћерке.
- Нисам могао да поверујем у то, па сам се и сам регистровао на једном таквом сајту. Наишао сам на девојку која ми је одмах звучала као клинка. Почела је прилично вулгарно да ми описује какав бисмо однос имали, а када сам је питао колико има година, без срама ми је рекла да јој је 16. Још се она шокирала када сам јој рекао да ме малолетне девојке не занимају, па ме је питала шта ми је ту страшно и зашто се не бисмо видели - у неверици наводи овај отац.
Да је доступност порно-сајтова изузетно велики проблем, сматра психотерапеут Зоран Миливојевић.
- Деца у пубертету гледају порно-филмове на сајтовима и стварају представу да је секс какав ту виде нормалан, јер су видели својим очима да одрасли то тако раде. Онда постају спремнији да то опонашају у реалном животу. А како су девојчице зрелије од дечака своје генерације, оне су заинтересоване за старије, а социјалне мреже омогућавају тај контакт. Тако доказују да су зреле жене, јер су биле са искусним мушкарцем, па се и такмиче међу собом која је била са старијим и хвале се својим сексуалним подвизима - каже Миливојевић.
Психолог Јелена Холцер поручује да родитељи треба и милион пута да понове детету какве све опасности вребају на интернету, па и да га застраше и наведу конкрентне примере и ситуације којима дете може себе довести у опасност.
- Неопходно им је објаснити да је непознат чика на интернету исто што и непознат чика на улици - напомиње психолог Холцерова.
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА