Најновије

Тим Хенман: Марију ни Лендл неће помоћи да победи Нолета у Лондону

Некадашњи ас сматра да је Новак Ђоковић у свему у предности над британским тенисером.

Ђоковић и Мареј (Фото: ЈуТјуб принтскрин)

Најзвучнији турнир на свету и најпрестижнији међу гренд слемовима почиње 27. јуна и трајаће до 10. јула, а укупан наградни фонд износи 28,1 милион фунти.
Новак Ђоковић је три пута био шампион Вимблдона (2011, 2014, 2015). Енглески новинари очекивали су да Тим Хенман пружи подршку Ендију Марију у походу на Вимблдон, али је некадашњи ас био сурово реалан.
- Новак Ђоковић је без премца најбољи тенисер на свету. Први је фаворит за освајање Вимблдона. Има импозантну серију победа, а ове године славио је 44 пута и има само три пораза. Освојио је сва четири гренд слема заредом и то је резултат који мора да се поштује - рекао је Тим Хенман и додао:
- Енди Мари га добро прати. Он је једини на свету који може да прати Новака. Обновио је сарадњу с Лендлом пред Вимблдон, али нисам сигуран колико ће то утицати на Србина.
Пре изласка на траву Вимблдона Новак Ђоковић ће од 21. до 25. јуна играти егзибицију у Стоуку, која ће му послужити као припрема за Лондон. Поред Новака, у Стоуку ће играти Хуан Мартин дел Потро, Ник Киријос, Александар Зверев и Борна Ћорић. Извор:Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА