Најновије

ПУТУЈЕТЕ У НЕПОЗНАТИ ГРАД ИЛИ ИНОСТРАНСТВО? Са овом апликацијом таксиста вас не може „навозати“

У току вожње, на телефону вам се појави мапа, а на њој како се кола крећу пут вас, па у сваком тренутку имате информацију колико још има времена до циља. Телефон вас нотификацијом обавести када је време да изађете из возила. Цена вожње се добија унапред искалкулисано, ако укуцате докле идете.

Таксиста ће морати да вас вози најкраћим путем, иначе... (фото: Јутјуб принтскрин)

Ово су само неке од могућности Taxify апликације коју можете бесплатно преузети на свој телефон и којом наручујете такси возило. Свако од вас познаје некога, а можда се и вама десило да дођете из унутрашњости у Београд, па вас од железничке до аутобуске станице неки несавесни таксиста воза по целом граду и то дебело наплати, иако су ове две станице једна поред друге. Слично вам се може десити и приликом пута у иностранство. 
Али са овом апликацијом, то постаје немогуће, јер тачно знате где је ваш циљ и можете да пратите путању возила. А ако се таксиста ипак усуди на тако нешто, можете врло лако да пријавите и да то још лакше докажете. Јер, већ кад наручујете такси преко ове апликације,за шта је довољан један клик,  унапред добијате све податке о возачу: име и презиме, број телефона, чак и његову фотографију. И наравно изглед возила које стиже у року од  4-7 минута. И није потребно да наведете на којој сте адреси јер сама апликација лоцира ваш положај.
А након вожње имате чак и опцију да оцените возача, па ви сад размислите колико ће се трудити да буде пријатан и услужан.
Иначе, апликацију Taxify покренуо је 21-годишњи Естонац и подржала ју је компанија „Skype”. Поред Естоније, успешно послује у Финској, Летонији, Литванији, Белорусији, Грузији, Мексику, Холандији и Чешкој. У Србији се појавила недавно као стартап пројекат. 
Апликација је проглашена за водећу Такси букинг апликацију у северној и источној Европи са преко 500.000 корисника и 10.000 такси возача. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА