Најновије

ОПТУЖБА ИЗ ХРВАТСКЕ: Хулигани који су изазвали прекид утакмице су дошли из Србије

Дивљање дела навијача Хрватске током утакмице против Чешке на Европском првенству још увек је без епилога јер се чека коначна одлука Европске куће фудбала (УЕФА).

Фото:Јутјуб

У ишчекивању казне поједини медији у Хрватској отишли су толико далеко да су оптужили хулигане из Србије и Босне и Херцеговине да су учестовали у прекиду утакмице.
Сплитска "Слободна Далмација" стала је у одбрану навијача Хајдука, који су првооптужени за покушај намерног прекидања утакмице. Тако је у данашњем издању објављен текст под насловом "Део хулигана који су изазвали прекид држављани су БиХ и Србије". Овај лист, према неслужбеним информацијама, преноси да део хулигана нису хрватски држављани, да су успели да набаве дресове хрватске фудбалске репрезентације и да су на тај начин изазвали "бенгалски" прекид утакмице. Као потврду информације, лист наводи реакцију осталих навијача који су се након бацања бакљи физички сукобили са изазивачима нереда. Утакмица између Хрватске и Чешке, одиграна у Сент Етјену у оквиру 2. кола групе Д, прекинута је у 85. минуту на пет минута због бакљи и топовских удара који су бачени са трибине где су се налазили навијачи Хрватске. Извор:Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА