Најновије

Двери: Мијаиловић наше одборнике назвао стоком!

Током данашње седнице скупштине града Чачка, на којој се расправљало о кандидатима за градоначелника, заменика градоначелника и члановима градског већа дошло је до инцидента. Наиме, посланик СНС-а Остоја Мијаиловић је назвао одборнике Двери стоком.

Двери (Фото: Двери)

Покрет Двери је у саопштењу најоштрије осудио овај поступак.
"Српска напредна странка поново је показала своје право лице. За то време, Остојићев партијски друг Игор Трифуновић, председник скупштине града, ниједном га није опоменуо. Ово је посебно срамно јер је народни посланик СНС на овај начин увредио седам жена у редовима одборничке групе Двери, што је наставак понижавајућег односа према женама од стране СНС", наводе Двери у саопштењу.
Двери истичу да је Мијаиловић потом наставио са увредама на рачун народног посланика Двери Бошка Обрадовића и шефа одборничке групе Двери у скупштини града Чачка Александра Танасковића.
"У чему му се придружио и други народни посланик из редова СНС Марко Парезановић. Председавајући Трифуновић, као трећи део ове договорене СНС тројке за обрачун са опозицијом, све време је ћутао и намерно дозвољавао својим партијским колегама да се понашају на начин који је дубоко повредио достојанство одборника и скупштине града у целини. Председавајући Трифуновић је на крају забранио могућност реплике за народног посланика Бошка Обрадовића, што је још један доказ како СНС замишља демократију", истиче се у саопштењу.
Одборници Двери позвали су кандидата за градоначелника Милуна Тодоровића да се извини за увредљиве речи својих партијских другова.
"Пошто он то у својој завршној речи пред гласање није учинио одборници Двери напустили су седницу скупштине у тренутку избора новог градског руководства", написано је у саопштењу Двери. Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА