Најновије

АМБАСАДОР КИНЕ ПОРУЧИО ТОМИ! Одмах кренимо у реализацију пројеката!

БЕОГРАД - Амбасадор Народне Републике Кине Ли Манчанг пренео је данас председнику Србије Томиславу Николићу да је од председника Си Ђинпинга добио задатак да одмах крене у реализацију свих пројеката који су договорени током посете.

Ли Манчанг и Томислав Николић (Фото: Танјуг скриншот)

Амбасадор је пренео и изразе дубоке захвалности кинеског председника и његове супруге на сјајном дочеку и величанственом гостопримству које су доживели током посете Србији, саопштила је председникова Прес служба.
Николић и Ли Манчанг сагласили су се да су пројекти везани за смедеревску железару и изградњу пруге Београд - Будимпешта апсолутни приоритет. Такође, пошто се свега неколико дана након посете кинеског председника још неколико кинеских компанија изјаснило да су заинтересоване за инвестирање у Србију, потребно је посветити се изради нових заједничких пројеката који би омогућили додатна улагања у српску привреду.
Председник Србије и амбасадор НР Кине разговарали су и о могућностима улагања кинеских компанија у српску наменску индустрију и у пољопривредно - прерађивачку индустрију. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА