Најновије

ДВЕРИ: Ко је овластио Шормаза да одаје безбедносне тајне НАТО-у?!

Стална делегација Народне скупштине у Парламентарној скупштини НАТО, састала се пре два дана у Народној Скупштини Србије са делегацијом секретаријата НАТО.

Лидер Двери Бошко Обрадовић (Фото: dveri.rs)

Услед наступа шефа сталне делегације Народне скупштине у ПС НАТО Драгана Шормаза, који је детаљно упознао делегацију Секретаријата НАТО са парламентарном контролом и надзором над радом служби безбедности, као и радом Одбора за одбрану и унутрашње послове и Одбора за контролу служби безбедности, огласиле су се Двери. Они су у протестном саопштењу поставили питање Шормазу, на основу чега НАТО делегација треба да буде упозната са радом безбедносно најосетљивијих Одбора. "Мало је било што су нас бомбардовали, економски поробили и понизили, а сада треба да буду упознати и са радом свих безбедносних одбора Србије?", наглашавају Двери Они су упитали и представнике НАТО-а да ли знају да од њихових бомби тек почиње ужасна експанзија канцерогених обољења у Србији, од којих нису поштеђена ни деца и да ли уопште знају тачан број жртава које су нам нанели и колико је деце међу њима. Двери подсећају да је Шормаз, као и други посланици СНС-а, били велики противници сарадње са Алијансом и траже одговор на питање: Шта их је тачно навело да данас мисле и говоре сасвим супротно? Двери подсећају да такво једноумље које је владало у претходном сазиву парламента, а које је једногласно донело све одлуке које се тичу приближавања Србије НАТО пакту више није могуће.
"За разлику од Шормаза и осталих улизица, прелетача и полтрона, Двери ће се борити да однос српске јавности према НАТО-у никад не одступи од истине: да је НАТО злочиначка и окупаторска војна сила, да је без дозволе СБ бомбардовао Републику Српску и СРЈ, да је страдало неколико хиљада цивила, војника и полицајаца, да су нам војно окупирали Косово и Метохију, да је Милица Ракић страдала од гелера седећи на ноши, а да и дан данас страда на хиљаде људи и деце од последица бомбардовања осиромашеним ураном и да нико из НАТО-а није одговарао за ове злочине и прикривени геноцид", наглашава се у саопштењу. Двери поручију НАТО лобистима у Народој скупштини и ван ње да морају да прихвате реалност да су Двери парламентарна странка и да ће све што се у Народној скупштини Републике Србије буде дешавало, бити "названо својим правим именом, а да ће они кад-тад морати да положе своје рачуне народу зашто Србију приближавају НАТО пакту".
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА