Најновије

НИКОЛИЋ: Начелник Србин ће достојно обележавати злочин у Сребреници!

Председник Србије Томислав Николић изјавио је данас, поводом могућег избора Србина за начелника Општине Сребреница, да то не сме ништа да промени, посебно према ономе што се тамо дешавало.

Томислав Николић (Фото: Синхуа)

- Десио се злочин, локална самоуправа га обалежава и то што ће Србин управљати градском администрацијом не значи како ћемо ми из Србије заборавити то што се дешавало у рату. Ми смо грехе оних који су из нашег народа препознали, признали, ожалили и нећемо да заборавимо - рекао је Николић.
Николић је рекао и да му је занимљиво за истраживање то што је у Херцеговини победила Додикова странка, што до сада, подсетио је, није био случај.
То би, како је навео, требало да значи да ће се спроводити целокупна државна политика на целој територији РС преко локалних самоуправа, додајући да је посао локалне администрације да разговара са грађанима и да им учини живот лакшим.
- Надам се да ће Херцеговина сада постати у сваком смислу део РС. Чини ми се да је до сада била запостављена, да је дошло до пражњења територије и да је насељеност Херцеговине била у питању - рекао је Николић. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА