Најновије

СРПСКИ НОСТРАДАМУС - ЖЕНА КОЈА ЈЕ СВЕ ПОГОДИЛА: Рат Русије и НАТО, Србија улази у немачку Унију!

Интервју са Верицом Обреновић је направљен прошле године у јуну, тако да се неке ствари већ могу видети као тачне, које су се оствариле у овој години.

Верица Обреновић (Фото: Јутјуб)

Догодиће се још једно велико исељавање Албанаца са Косова преко Србије. Они који нису рођени у Србији узимаће двојно држављанство да би прошли кроз Србију. Догодиће се и оружани сукоб Албанаца са Косова и војске Србије. Албанци који оду на Запад неће се враћати у Србију, а они који купују станове на југу Србије ће те станове за сада издавати Србима. У Македонији ће се наставити сукоби и Албанци ће протерати Србе из неких места где сада живе.

Косово ће опет бити српско и то због овога: После оснивања суда за ратне злочине ОВК, многи у свету ће променити мишљење а почеће код многих повлачење признања Косова као државе. Република Српска ће се припојити Србији и то због тога што ће Хрвати изаћи из Федерације. У Републици Српској ће доћи до великог атентата на једну политичку личност а почеће и масовне демонстрације али не од стране Срба него Бошњака.У Црној Гори ће се десити рат између Црногораца и Албанаца који ће покушати да формирају своје регионе.

Македонија ће се временом припојити Србији после рата са Албанцима. Руска војска ће морати да уђе у Украјину и у рату који ће почети  НАТО ће се повући када буде видео какво оружје има Русија. У том руском продору прикључиће се кинеска војска.

Европска унија ће се распасти а нову унију ће оформити Немачка. У ту нову унију са Балкана ће ући само Србија али не и остале државе попут Хрватске и Словеније.Шта ће бити са Србијом и шта ће Руси урадити погледајте у видеу: Извор: webtribune.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА