Најновије

ОФК друголигаш после 18 година! (ВИДЕО)

Фаркаш, Мудрински и Илић погађали на Омладинском стадиону и Спартаку донели победу од 3:1.

ОФК Београд испао у другу лигу(Фото:Јутјуб)

Плеј-аут је завршен два кола пре краја! Јагодина у суботу, а данас и ОФК Београд, изгубили су и теоретске шансе да сачувају суперлигашки статус. На Омладинском стадиону на Карабурми Спартак није смео себи да дозволи да се још једном смилује Романтичарима, већ је победом од 3:1 послао ОФК у нижи ранг.
Четврти највећи клуб Србије, уз Црвену звезду, Партизан и Војводину једини са трофејом освојеним у старој Југославији, тако ће после пуних 18 година у елити учинити корак назад. Ни нов систем такмичења, подела бодова после регуларних 30 кола није помогла. Романтичари ће после пуних 18 година у елити направити корак назад. Петоструки освајач Купа Југославије у време кад се играло од Вардара па до Триглава наредне сезоне у Првој лиги Србије. Ничим што је приказао у овом такмичарском циклусу није ни заслужио да преживи међу најбољима. У плеј-ауту бод у пет кола.
На крају су му пресудили Данијел Фаркаш, Огњен Мудрински и Стефан Илић. Погодак Петра Гигића у нормалним околностима би се назвао утешним. Али слаба је то утеха данас. ОФК је друголигаш. Извор:Mozzartsport.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА