Најновије

Ово је мало ко очекивао: Клоп чисти пола тима, да би му Грујић играо у 11

Ливерпул наредне сезоне неће играти у европским такмичењима и то је прилика да све снаге усредсреди на Премијер лигу, где дуго, баш дуго, нема успеха. Подсећамо, последњу титулу “црвени” су освојили у сезони 1989/90.

Фото:Јутјуб

Шест месеци на клупи “редса” дале су јасну слику Јиргену Клопу које играче вреди да задржи и оне које ће, навероватније, упутити ка излазним вратима клуба.
Међу онима који нису сигурни да ли ће бити у првом плану код Клопа је играч са најдужим стажом у клубу од актуелних играча, Бразилац Лукас Леива.
– Са променом тренера претходне сезоне, дошло је и до разних других промена. И даље не знам коју улогу ћу имати наредне сезоне, али се свакако враћам у Енглеску и почињем припреме – рекао је Леива који је од 2007. године на “Енфилду”.
– Ово је први прелазни рок у којем ће Клоп активније учествовати, тако да ћу више тога знати када се вратим. Али, шта год да се деси жеља ми је да останем у Европи, у Енглеској по могућству, јер је то заита јака и квалитетна лига – додао је Бразилац.
Енглески медији пишу да ће Леива, али и Ален, бити вишак код Клопа и да се на њих не рачуна, јер Немац планира да освежи тим у вези, а то је већ учинио довођењем Марка Грујића на кога, очигледно, озбиљно рачуна већ у првој сезони.
У Клоповом најужем фокусу налазе се и Пољак Пјотр Зелински из Удинезеа и Махмуд Дауд из Борусије Менхенгладбах и њих двојица би требало да буду додатак у везном реду, поред Грујића.
Немачки тренер на располагању у везном реду од староседелаца, поред Леиве и Алена, има Хендерсона, Џана и Милнера.
Прво појачање енглеског клуба за наредну сезону је нападач Садио Мане из Саутемптона. Извор:Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА