Најновије

Шешељ: Бора Чорба је Коштуничина пијана мачкица!

Лидеру СРС Војиславу Шешељу очигледно су засметале речи рокера Боре Ђорђевића Чорбе да је олош и полусвет, па му је још жешће узвратио - да је алкохоличар и болесник, те да нема мозга, већ да размишља флашом ракије!

Војислав Шешељ (Фото: СРС)

Радикал је тако реаговао на интервју Боре Чорбе у Курир Старсу у којем га је поткачио - да је олош и полусвет.
На то Шешељ не да му није остао дужан, већ га је урнисао.
- Речи Боре Ђорђевића немају никаквог моралног кредибилитета. Можете замислити човека чији је надимак Чорба? Има људи чији је надимак Пајсер, Мунгос, Ћевап, Калауз, али страшна је реткост да неко има надимак Чорба. То говори о карактеру онога ко има такав надимак, а тај карактер је веома лош, прави алкохоличарски. Алкохоличари у једној фази потпуно губе личност. Алкохоличар не размишља мозгом, него флашом ракије - оплео је Шешељ и наставио:
- Ја бих расписао наградни конкурс ко је у протеклих шест месеци видео трезног Бору Чорбу и богато бих га наградио. Али добро, алкохолизам је болест и немам право да приговарам некоме ко је болестан, па макар и он сам скривио своју болест.
Али Бора је дугогодишњи члан ДСС, био је високи функционер те странке, био је негде и у државној служби, да ли саветник неког министра, па је нешто забрљао... Човек који је био с Коштуницом у време 5. октобра, у време највеће издаје српског народа, у време издаје српске државе, заиста не заслужује други назив него олош. Па ви сад закључите је ли Бора Чорба олош или ја или неко други.
А онда је још жешће ударио:
- Пошто Коштуница више воли мачке него кучиће, он је Коштуничина мачкица! Можда је био пијан и кад је то рекао, а тешко је у ово доба године наћи расол. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА