Најновије

Гудурић са 9 метара у последњој секунди за 2-0!(ВИДЕО)

Кошаркаши Црвене звезде налазе се на корак од одбране титуле првака Србије пошто у финалу воде са 2-0 против Партизана.

Марко Гудурић(Фото:Euroleague.net)

У другој утакмици финалне серије Звезда је славила у гостима против црно-белих са 87:86 тројком Марка Гудруића са девет метара од таблу у последњој секунди.
Деловало је да ће Партизан успети да изједначи. Екипа Александра Џикића је после дебакла у првом мечу заиграла са много више енергије и од старта је преузела вођство ношена подршком својих навијача. 
Када су крајем друге деонице црно-бели повели са 50:30 деловало је да ће Звезда претрпети дебакл, али тим Дејана Радоњића успео је у наставку да преокрене. Два минута пре краја црвено-бели су дошли до предности, али је Величковић 45 секунди пре краја убацио тројку за 83:80. 
Ни то није било довољно црно-белима, у ’пенал’ завршници је Вилсон промашио једно слободно бацање, а Марко Гудурић је невероватном тројком решио меч у корист гостију. 
Стефан Јовић је имао 13 поена и 7 асистенција, 13 поена су убацили и Цирбес и Кинзи, а херој Гудурић 11. Величковић је предводио црно-беле са 17 поена и 4 скока, 18 поена убацио је Вилсон (17 у првом делу) уз 5 асистенција, док је Вилијамс додао 13 уз 4 скока. 
Трећи меч игра се у уторак, а домаћин ће бити Црвена звезда. Извор:Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА