Најновије

СВАКО ЈУТРО У 6ч ПОПИЈТЕ ЧАШУ ВОДЕ: Цео свет полудео за овом методом, ево зашто!

Нема сумње вода је једно од најкориснијих пића за свеукупно здравље.Позната је чињеница да је 2/3 људског тела направљено од воде и да је овај хранљиви састојак од виталног значаја за опстанак човека, и сваког живог организма уопште.

Попите чашу воде чим устанете (Фото: pixabay.com)

Али, једноставна навика која укључује воду за пиће може вам помоћи да побољшате ваше здравље на много нивоа. Све што треба да учините јесте да попијете чашу воде у тренутку кад се пробудите.
Ако мислите да је то тривијално и да ништа тиме нећете постићи, нисте у праву. Ово је заправо позната јапанска терапија водом и изузетно је ефикасна у превенцији различитих болести и здравствених стања. Ујутро чим се пробудите попијте 650 мл воде (то је око мање 4 чаше).
Не пијте воду из славине, осим ако се не прочишћава. Много је боља дестилована вода. Ако користите дестиловану воду, препоручује се да додате неке минерале попут соде бикарбоне. Додајте само једну кашику на целу количину воде, јер у супротном то може бити штетно. После 45 минута након што сте попили воду, започните дневну рутину и доручкујте. Немојте јести ништа током тих 45 минута.
Пијте најмање 1 чашу воде пре сваког оброка и не пијте ништа друго 2 сата након оброка. На тај начин ћете драстично побољшати своје здравље. Извор: Narodnamedicina.info

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА