Најновије

Тешко нама ако је ово језиво предвиђање тачно: “29. јула Сунце ће постати црно, Исус ће сићи на земљу” (ВИДЕО)

Предвиђања о крају цивилизације, неизбежан су део готово свих култура и традиција. Од оних библијских, до разних пророчких, тек, готово да нема дана када нас не сачека нови детаљ о коначној пропасти човечанства.

Илустрација (Фото: pixabay.com)

Тако се поново огласила екипа са сајта који се бави сумраком цивилизације и која до сада није погодила баш ништа, да нас упозори да нам се ближи судњи дан и то већ 29. јула. Спремите се, стиже Армагедон.
Наиме, екипа сајта „End Time Prophecies“ упозорава у свом новом снимку да ће се управо ове године догодити смак света. Додуше, није им за веровати јер је иста екипа предвидела да ће нас астероид ударити 6. маја (а није), као и да ће Барак Обама у јуну открити да је Антихрист (што није урадио).
Према њиховим најновијим тврдњама 29. јула нас очекује смак света и то не било какав: Исус Христ ће други пу доћи на земљу што ће се догодити у исто време када се помере магнетне плоче Земље и створе глобални земљотрес.
“Земљу ће погодити невероватно јак земљотрес, а Сунце ће постати црно, док ће се Месец потпуно изокренути. Звезде ће падати по земљи, као велике смокве које падају са дрвећа када их јак ветар тресе. Свака планина и острво ће се померити са свог места. Створиће се вакум који ће исисати читаву Земљину атмосферу“, наводи се у видеу.
Многима је управо овај видео послужио као одлична идеја за шалу, па су у коментарима износили своја размишљања и жеље шта би заиста радили у случају да се крајем месеца догоди „смак света“. 
Извор: Б 92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА