Најновије

СЕКС НА РАДНОМ МЕСТУ: Испробали су баш сваки комад намештаја (ВИДЕО)

Платила је човеку да брине о њеној мачки док је она на одмору, а он је искористио ту прилику и празан стан претворио у прави куплерај.

Ахмет и "другарица" (Фото: ЈуТјуб)

Одри Јанг оставила је своју мачку на чување мушкарцу Ахмету Озтурку који је радио у компанији Пет Парејд. Он је требало да причува животињу на 19 дана, док је она на одмору, што је и урадио, али је успут у празан стан доводио жене са којима је имао секс. И то на сваком комаду намештаја. Жена је остала шокирана када је дошла с одмора и прегледала снимке са надзорне камере. Видела је како Ахмет доводи различите жене у стан и спава са њима свуда, по различитим просторијама. Њена пријатељица затекла их је на делу и отерала, а Ахмет се касније извинио власници, којој је платио чишћење стана. Ахмет је чак стао и пред камере како би се извинио и јавно, и рекао је да му је то први пут и да не мисли поново да упражњава секс на радном месту. Погледајте видео:
А познату врелу Хрватицу, која фотографијом без гаћица, из свог стана, практично позива на секс, можете да видите ОВДЕ.  Извор: net.hr/Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА