Најновије

Нострадамус је предвидео да ће Трећи светски рат почети ове године, ево на који начин

Нострадамус је познат по томе што је предвиђао разна светска дешавања много пре него што су се она обистинила, а стручњаци наводе да је предвидео Наполеона, Хитлера, убиство Џона Ф. Кенедија и 11. септембар, али да ли је предвидео и Исламску државу, зика вирус и Трампа као председника?

Нострадамус (Фото: Јавно власништво)

Нострадамус је предвидео да ће „армија муслимана“ проћи кроз Европу и заузети Лондон остављајући иза себе траг убистава, силовања и пљачкања.

Према сајту Нострадамус 2242, наводи се да ће Трећи светски рат почети ове године када конфликти са ИД ескалирају и да ће да се оконча за неких 26 година.

Наводи се да у преводу Нострадамуса пише: „Он ће ући злобан и непријатан и спровести тиранију дуж Месопотамије. Сви пријатељи прељубничке даме биће зле земље и црне боје“.

Чињеница је да је мета ИД Месопотамија, тј. данашњи Ирак. ИД је вероватно најбогатија терористичка организација на свету. Њихова застава и униформе су црни, а воде се тиранским шеријатским законом.

Неки истраживачи Нострадамуса наводе да је пророк из 16. века предвидео и зика вирус говорећи о „летећим инсектима“ и „малим главама деце“.

Међутим, поред ових злослутних предвиђања, Нострадамус је предвидео и да ће Доналд Трамп постати председник.

У једном од његових превода се наводи: „Слободна земља је постала корумпирана, али онда је деспота и криминалца свргнуо прогресивни краљ који га је учинио мање арогантнима и који ће из пораза створити победу“.

Истраживачи сматрају да се „деспот и криминалац“ односи на Хилари Клинтон, а да се „прогресивни краљ“ односи на будућег председника Доналда Трампа.

Добра вест за Американце је та што Нострадамус предвиђа бољи живот за њих под владавином председника Трампа. Извор: webtribune.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА