Најновије

ПОРНО ЗВЕЗДЕ ОТКРИВАЈУ О КОМЕ МАШТАЈУ! Одговори ових порнићарки ће вас изненадити! (ВИДЕО)

Уколико сте се икада питали о коме маштају порно звезде у својим сексуалном фантазијама, вероватно бисте се изненадили да знате које би то историјске личности биле.

Порно звезда (Фото: Јутјуб)

У једној таквој “игрици ” можете да се одлучите са ким ћете “прљаво да се играте”. То могу бити Маргарет Тачер ,  Сузан Боил или на пример Ана Болен.
Група људи који се не стиде превише да се играју ове игре су порно звезде. У суштини они су отворенији по овим питањима, па могу слободније да говоре о томе са ким од историјских личности имају сексуалне фантазије.
Харли Жад је рекла да она машта о Џорџу Вашингтону. Касандра Рејн и Ејплрил О’Нил су запазили сличност у својим одговорима. Рејн је објаснила да се она “ложи” на Александра Македонског, док би за Ејприл прави демон у кревету био Ернест Хемингвеј, који би јој притом доносио и виски.
Габријела Полтрова каже да би она тако задовољавала Сигмунда Фројда, да би је он звао “мама”. Дејзи Моро не зна коју би историјску личност издвојила, али дефинитивно би за ову игрицу изабрала Николаса Кејџа. Занимљиво да је Ајнштајн био одбијен више пута у овој игри, због његове необичне “луде” фризуре, али и због његове интелигенције. Миси Мартинез каже да је узбуђују физичари као што је Стивен Хокинг. - Не знам да ли његов пенис још увек функционише, али има нешто што ме јако ложи у вези са физиком и тим стварима – изјавила је Мартинез. Погледајте ОВДЕ шокантну исповест бањалучке проститутке! Извор: theladbible.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА