Најновије

Мајка убијене певачице умире у немаштини!

Мајка свирепо убијене певачице Јелене Марјановић, Зорица Крсмановић, живи у изузетно тешким условима, без икаквих примања, борећи се против опаке болести која свакодневно узима данак.

Мајка убијене певачице умире у немаштини (Фото: Јутјуб)

О својој муци Зорица не жели да прича, повукла се у себе, ретко излази из куће, а једино унука Јана може да јој измами благи осмех на напаћеном лицу.
- Чини нам се да се предала, да је дигла руке од борбе са канцером и да само чека дан када ће заувек затворити очи. Стално говори да више нема разлога да живи, да је остала без свега на свету, без мужа и ћерке јединице и да јој утеху пружа и у животу одржава само унукица Јана - прича њена сестра Гоца Јосивљевић из Новог Пазара.
Како каже, она и остали рођаци финансијски помажу Зорици колико могу, али је ситуација све тежа.
- Она нема никаква примања, а новац јој треба за лекове, храну и основне животне потрепштине. За све то се бринула Јеца, али од када ње нема, Зорица је остала без ичега, препуштена је самој себи, болесној и јадној. Ми смо стотинама километара удаљени од ње, а њој је свакодневно потребна пажња, да је неко поред ње, да јој се нађе и да има са ким да прозбори коју реч - додаје Гоца.
Очева смрт 2007. године и касније мајчина болест тешко су потресли Јелену. Ипак, свакодневно се борила са кућним и пословним обавезама, увек издвајајући довољно времена да се посвети мајци, брине о њој и помогне јој да оздрави.
Певачица Јелена Марјановић убијена је 2. априла, након што је отишла на трчање насипом, где је пронађено њено тело дан касније. Полицијска истрага ни три месеца након њеног убиства није дала резултате. Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА