Најновије

БУКТЕ РАТ И СТРАНАЧКЕ ПОДЕЛЕ У СПС! Ружић у сновима мења Дачића!

Никако да буде мало мира у СПС-у, а након туче потпредседнице Дијане Вукомановић и чланице ГО Иване Петровић, и отвореног рата на релацији Ненад Боровчанин и Ивица Дачић, све су гласније приче о расколу и подели на функционере и чланове који су верни лидеру и на оне који, с друге стране, желе да на челу странке виде Бранка Ружића.

Ивица Дачић (Фото: Јутјуб)

Како сазнаје Ало, у СПС-у су формирани кланови, а избијањем најновијих афера, као што су туча „Дачићевих миљеница“ и незадовољство функционера Боровчанина и Тончева тиме што их лидер социјалиста није поставио за потпредседнике, рат оних „верних Ивици“ и, с друге стране, Ружићевих „поклоника“ се распламсао.
- Много се незадовољства нагомилало и све је више оних који у Ружићу виде Дачићевог наследника, нарочито када је у питању омладина. Лидера социјалиста на овом месту може само да задржи улазак у Владу Србије - каже извор за Ало из врха СПС-а.
Потпредседница СПС-а Славица Ђукић Дејановић каже да се одговор на питање жели ли Ружић да буде шеф СПС-а може добити само стручном анализом подсвести и снова потпредседника странке.
- Не знам да ли Ружић тајно жели да дође на чело странке, али знам то да ми је много пута рекао да у Дачићу види лидера. Мимоилажења у ставовима између Бранка и Ивице има, али то је све нормално - каже потпредседница СПС-а и додаје да је све предимензионирано када је реч о расколу у СПС-у.
- Много се даје значаја изјавама појединих функционера, који само износе своје личне ставове, а то заиста није страшно. Оно што ја знам је то да се увек на гласању покаже јединство партије - каже она. Са потпредседницом странке слаже се и Милутин Мркоњић, који у краткој изјави за Ало о наводном расколу у странци каже:
- Ма какав раскол, у СПС-у влада идила и хармонија.
Потпредседник СПС-а Бранко Ружић и лидер странке Ивица Дачић нису желели да прокоментаришу наводне поделе у странци. Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА