Најновије

ПЛАНИРА ДА ПОНОВО ВЛАДА БЕОГРАДОМ: Ђилас кандидат за градоначелника!

Драган Ђилас ће бити кандидат за градоначелника Београда! Он ће објавити своју кандидатуру за место првог човека главног града када за то дође време.

Ђилас (Фото: Медија центар Београд)

- Ђилас ће се кандидовати за функцију градоначелника Београда. Он је и те како свестан да му многи Београђани верују и да би опет гласали за њега када би учествовао у изборној трци - наводи добро обавештени извор за Ало.
- Повлачење из Демократске странке је само први корак који води ка његовој кандидатури. Ђилас ће много веће шансе имати као нестраначка личност него као део странке за коју се последњих година везују бројни скандали - објашњава за Ало добро обавештени извор.
Иначе, Ђилас више није члан Демократске странке. Бивши градоначелник Београда и лидер демократа напустио је странку коју је водио од новембра 2012. до маја 2014. године.
- Да, напустио сам ДС, али нећу о томе, можемо само о кошарци и Рију - рекао је Ђилас.
Он је на челу демократа био годину и по, а његов наследник Бојан Пајтић добио је тек нешто више гласова од Ђиласа. Након тог пораза, бивши лидер ДС-а и градоначелник Београда повукао се из политичког живота.
Интересантно је да је Драган Ђилас још одборник у Скупштини Београда и да никада није поднео оставку на то место.
Драган Ђилас тренутно обавља функцију председника Кошаркашког савеза Србије. Како сазнаје Ало, Ђилас ће напустити и ту функцију након Олимпијаде у Рију.
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА