Најновије

Вулин: Наjбитниjе jе да се политика владе наставља

БEOГРAД - Mинистар за рад, запошљавање, борачка и социjална питања у техничкоj влади Aлександар Вулин изjавио jе данас да ће нова влада свакако бити формирана у законском року, али да jе наjбитниjе да ће политика коjа jе вођена до сада бити настављена.

Вулин (Фото: Медија центар)

"Важна jе политика, а не поjединци, немам никакву дилему да ће се по питању социjалне политике водити иста политика, нема смањења социjалних давања, има повећања социjалних права, има уређења система у коме се неће дешавати расипања... Jа бих волео да се ова политика настави и наставиће се", рекао jе Вулин за TВ Пинк.
Упитан да ли ће бити нови министар одбране, како поjедини медиjи спекулишу, Вулин jе рекао да медиjи, када немаjу ништа паметниjе, обично "кадруjу" шта ће се дешавати у новоj влади.
"Политика коjу влада води ће бити настављена, политика за коjу смо добили подршку на изборима и то jе наjбитниjе. Влада ће бити формирана у сваком случаjу у законском року. Систем функционише, избори су рекли своjе, оставите оном коме jе Србиjа дала наjвеће поверење да се бави тим", рекао jе Вулин.
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА