Најновије

ОВАЈ ЧОВЕК ЈЕ ПОМОГАО ЦРНОЈ ГОРИ ПРИ ОТЦЕПЉЕЊУ: Сад помаже Путину и Трампу!

Пол Манафорт је човек који није познат у јавности, међутим, веома добро га знају Владимир Путин, Мило Ђукановић и Доналд Трамп. У питању је један од најважнијих и уједно брутално ефикасних политичких оперативаца у последњих 40 година, који се дао свој печат различтим политичким кампањама.

Пол Манафорт (Фото: Јутјуб)

Он је “помогао” Милу Ђукановићу, Виктору Јануковичу, Џералду Форду, а сада је на себе преузео зададак да поправи имиџ Доналда Трампа.
Када је црногорски премијер Мило Ђукановић почео да припрема отцепљење од Србије, један од кључних људи које је унајмио за тај задатак био је управо Манафорт, открива Френклин Фоер, један од уредника америчког магазина “Слејт”.
Манафорт је био главни спин мајстор Виктора Јануковича, свргнутог председника Украјине. Успео је да од њега направи јаку политичку фигуру, која је у очима већине грађана “симболизовала стабилност”, и успут оцрни наранџасту револуцију, која је хтела да приклони Украјину Западу. Мекејн је због тога чак позвао Манафорта и рекао му да престане са помагањем Јануковичу, јер се то “крши са интересима америчке спољне политике у том делу Европе”.
Доналд Трамп је упознао Пола Манафорта још давних 70-их година преко заједничког пријатеља.
Манафорт се умешао у кампању контроверзног републиканца пре неколико месеци, а недуго затим је Трампова реторика почела да бива блажа, а испади и скандали су се проредили.
– Ако мислите да Пол Манафорт не може да уведе Доналда Трампа у Белу кућу, онда не познајете Пола Манфорта – закључује Фоер.
Извор: Telegraf.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА