Најновије

ХОРОР У РУСИЈИ: Пензионер убио комшије, скувао им главе а делове тела бацио у веце шољу!

У Санкт Петербургу је ухапшен пензионер осумњичен за монструозно двоструко убиство. Злочин открио водоинсталатер, комшилук у шоку и неверици.

Пензионер ухапшен за монструозни злочин (Фото: Јутјуб)

Полиција га терети да је убио двоје комшија а онда делове њихових тела бацио у wц шољу, јавља РТ. Станари зграде у делу града Калињински позвали су водоинсталатера због загушења, а онда је испливала ужасна истина.
Убица се у уторак посвађао са комшијама, мушкарцем (45) и женом (35), а у среду ујутру је упао у њихов стан и убио их пуцњима из ватреног оружја на које је прикачио пригушивач кућне израде.
Осумњичени, стар 64 године, затим је исекао тела убијених и "скувао њихове главе", а затим, како би прикрио доказе о убиству, неке делове тела бацио у wц шољу и повукао воду.
То је загушило канализациони одвод у згради, па је водоинсталатер који је дошао на интервенцију одгушења позвао полицију да интервенише, пошто је пронашао делове људских тела.
Полиција је покренула истрагу и пензионер је у четвртак ухапшен и окривљен за двоструко убиство.
Пензионер је признао шта је урадио, рекавши да су га на монструозан чин инспирисали филмови са много убистава и крви, које је просто обожавао да гледа. Извор: РТС

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА