Најновије

Обратите пажњу ово су кораци ако желите савршен секс утроје!

Секс утроје није свима прихватљив чин, али ако имате жељу да експриментишете стручњаци саветују да се добро припремите и темељно разговарате са партнером.
Експерткиња Медисон Мисина казала је како су, осим пристанка партнера, три правила кључна: заштитите се, потрудите се да свима буде угодно и забавите се.
Потражите трећу особу на правом месту
"Можете питати пријатеља да ли је заинтересован или можете отићи у бар и 'покупити' некога. Трећу особу можете пронаћи и путем апликација за љубавне састанке", каже Мисина. Ту је и могућност ангажовања сексуалне раднице. "Битно је да не пристанете на то ако не желите. Ако вас партнер тиме уцењује, оставите га јер вас не заслужује", поручила је.
Ускладите ритам с вашим партнером
"Битно је да нико не остане на цедилу. Увек један партнер који жели више од другог партнера, али потребно је поставити границе темпа и поштовати их", саветује Мисина.
Јасне границе
Треба утврдити правила и одредити ко шта сме, а шта не сме да ради, које играчке се могу користити и да ли партнер сме да пенетрира у трећу особу.
Мењајте кондоме
Битно је да се заштитите и користите посебне кондоме за сваког од сексуалних партнера. "Уколико се одлучите на секс без заштите урадите тестирање", казала је Мисина.
Ако сте у вези повежите се поново с партнером
Ако сте с партнером учествовали у сексу у троје битно је да се поново повежете с њом/њим након експеримента. "То може бити заједничко купање или једноставно седење и испијање пића где можете разговарати о свему што се догоило. Битно је да урадите све оно због чега се партнери осећају вољено и сигурно", нагласила је Мисина додавши како је најбитинија психичка припрема за овакав чин.
Фото: Klix.ba

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА