Најновије

Трамп се огласио о афери да му је Путин дао хаковане мејлове уперене против Хилари и Демократа!

ЊУЈОРК - Кандидат Републиканске странке за председника САД Доналд Трамп негирао је данас наводе да Русија покушава да помогне његовој кампањи тиме што је објавила на хиљаде процурелих мејлова Демократског националоног комитета (ДНЦ).

Трамп и Путин (Фото: Јутјуб/ РИА Новости)

Викиликс је јуче објавио око 20.000 имејлова Демократске странке, који сугеришу да се активно радило на дискредитацији кампање сенатора из Вермонта Бернија Сандерса.
Трамп је данас на Твитеру написао да су наводи да је Русија објавила мејлове зато што се амерички милијардер допада руском председнику Владимиру Путину "нова шала која кружи градом", пренела је агенција АП.
Менаџер кампање најизгледније кандидаткиње демократа за председника САД Хилари Клинтон, Роби Мук, јуче је оптужио "руске државне играче" за хаковање мејлова ДНЦ-а како би помогли Трампу.
Мук је за Си-Ен-Ен рекао да није случајност да су мејлови објављени непосредно уочи данашњег почетка Конвенције Демократске странке у Филаделфији, на којој би Клинтонова требало званично да буде именована за кандидаткињу за председника.
Неки републиканци који се противе Трампу су га претходних месеци оптуживали да је пријатељски расположен према Путину.
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА