Најновије

Мило "пада" пре уласка у НАТО?

ПОДГОРИЦА - Пре него што се Црна Гора придружи НАТО, Сенат САД би требало да подршку чланству услови одласком премијера Мила Ђукановића с власти и обуздавањем корупције, написао је Теодор Карасик, амерички експерт за националну безбедност, у ауторском тексту за вашингтонски The Hill. Карасик је, иначе, специјалиста за Европу и Блиски исток.

Мило Ђукановић (Фото: Синхуа)

- Пријем Црне Горе раздражује Русију, а то је нешто што Доналд Трамп неће дозволити. Штавише, као мала и прилично сиромашна држава њен економски допринос европској безбедности је минималан - написао је Карасик. - Председништво Хилари Клинтон би, вероватно, било попустљиво према криминалцу Ђукановићу, док би Трампова администрација могла просто да уклони Црну Гору са распореда НАТО - оценио је угледни експерт.
Он даље наводи да је Ђукановић један од најкорумпиранијих лидера у свету. Он и његова породица третирају Црну Гору као приватно земљиште, где похлепа и насиље иду руку подруку.

Шверц и афере

Експерт за националну безбедност помиње и везе Ђукановића са нападима на медије и са шверцом цигарета, као и умешаност његове породице у аферу "Телеком" и сумњиве послове Прве банке.
Извор: Вечерње новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА