Најновије

Овај човек има ХИВ, а плаћају га да има секс се девојчицама! (ВИДЕО)

МАЛАВИ- Шокантна прича која је потресла свет долази из афричке Републике Малави – 40-годишњи Ерик Анива, кога зову "хијена", учествује у морбидном ритуалу иницијације – сексуалном "прочишћењу" девојчица.

Хијена (Фото: Јутјуб)

"Хијена" је познат по интимном "прочишћењу" девојчица у пубертету, и жена, међутим, оно што је додатно шокирало свет је чињеница да је он ХИВ позитиван, као и да при сексуалним односима не користи заштиту.
Након разговора за Би-Би-Си у коме је рекао да углавном има секс са девојчицама за који га плаћају од четири до седам долара, Анива је ухапшен.
Он у интеревјуу није хтео да каже колико има година, већ је причао о морбидној традицији која подразумева да девојчице три дана након прве менструације имају сексуални однос како би се "прочистиле".
Анива живи у Нисанџе дистрикту, а морбидни ритуал који је згрозио свет је део светих обичаја тог села.
И жене учествују у овом обреду, односно, секс са “хијеном” је казна за “прекршаје” као што је абортус.
Он каже да су неке од девојчица с којима је спавао имале тек 12 или 13 година.
"Углавном је свим девојчицама било драго што сам њихова хијена. Нису уплашене и осећају се опуштено. Поносне су и причају да сам прави мушкарац који зна како да задовољи жену”, испричао је Анива и додао да му новац за секс дају родитељи девојчица.
Након што је прича испливала у јавност, председник Малавија Питер Мутарика наредио је да ухапсе Аниву. На терет му се ставља кршење дечијих права и сексуално злостављање.
Председник Малавија је истакао да ће влада његове земље учинити све да искорени морбидне ритуале у забитима Малавија. Извор: Мондо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА