Најновије

ПЕРВЕРЗНО: Неки се жестоко напале кад жене плачу током секса

Веровали или не, постоје и људи код којих сузе буде жељу за сексом!

Секси (Фото: ЈуТЈуб)

Дакрифилија подразумева сексуално узбуђење изазвано сузама или јецањем.
Група људи које узбуђују сузе фокусирана је на три "поткатегорије" приликом плакања - саосећање, доминацију/потчињавање и благо извијене усне.
Особе којима су сузе фетиш најчешће су заинтересоване за садо-мазо секс, што није изненађујуће ако уземмо у обзир да и дакрифиличаре пали доминација/потчињавање.
Психолог др Марк Грифитс истраживао је дакрифилију, и сматра да постоје две главе врсте особа које то узбуђује - садисти и воајери.
За садисте-дакрифиличаре осећај задовољства и сексуално узбуђење долазе када је партнер тужан и психолошки понижен, а резултат су – сузе.
"Изазивање суза код партнерке потпуно задовољава моје садистичке тенденције. И неке друге ствари су занимљиве, али сузе су визуелни доказ да партнерку потпуно емотивно контролишем", цитирао је психолог једног свог клијента садисту.
Пасивна дакрифилија, са друге, стране, подразумева гледање суза издалека - на пример у филмским сценама или у серијама. Задовољство које воајерима пружа гледање оваквих сцен не зависи од тога ко је или шта изазвао те сузе.
Да дакрофилија није толико ретка, говори и то што постоје разни форуми, као на пример Крајинг Лаверс, где фетишисти дискутују о омиљеним сценама плакања из филмова.
Један корисник је на Интернету објаснио да га пале женске сузе, а највише то што им се благо извије доња усна када плачу. "Када је доња усна извијена на доле, а брада померена на горе, тако да се виде боре, то ме одмах узбуди", каже. Извор: Мондо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА