Најновије

ДА ЛИ ЈЕ ОВО СТВАРНО СРОЧИЛА АЈФОНКА: Брутални одговор на Маћићкине провокације, готово књижевно дело?!

Почело је безазленом причом о Новаку Ђоковићу, безопасним постом Тијане Ајфон на фејсу, који је из, за сада непознатих разлога засметао Јелени Маћић, увек спремној за осуду и негативни коментар о нечему. Обратила се путем друштвене мреже старлети, очитала јој лекцију, што су сви медији истог тренутка пренели.

Тијана Ајфон (Фото: Јутјуб)

Али, уследио је невероватан и никад бруталнији ударац упућен Јелени Маћић: нико се није надао да ће Тијана Ајфон да запуца из свег расположивог оружја и дугачким постом на фејсу "нокаутира" дрску шминкерку. Уследило је на стотине подељених коментара. Они којима се смучило пљување Јелене Маћић хвалили су старлету из Парова, док је било и оних, који су се слагали са постом шминкерке.
Очигледно повређена оним што је прочитала о себи, Јелена Маћић је почела да пише по профилу Тијане Ајфон убеђујући присутне да је старлета глупа да би написала оно што је многе прилично одушевило, типујући да је то писао "неко из Информера, или мурије", а затим је качила своје фотке, показујући да не изгледа лоше, како је то брутално описала Тијана Ајфон.
Пре него што је своје пратиоце обавестила да је "шминкерка њен највећи фан, јер је више на њеном, него на свом профилу", Тијана Ајфон је, не бирајући речи, у име свих које је Јелена Маћић вређала и понижавала одговорила, откривајући неке невероватне ствари. Пост Тијане Ајфон, који је узбуркао друштвене мреже преносимо у целости:
"И тако, она, која је макар десет пута обећала да гаси фејсбук профил, јер јој, тако узвишеној, тобоже, не треба контакт са остатком, читај - нормалног света, још једном је измигољила из своје рупе, и гле чуда, кликнула на тастатуру.
Јер, шта би она, а двоумила сам се, гледајући јој ону јабучицу на врату, да напишем - "он", иначе, могла, онако неиздепилирана, с борама које јој, верујем, баш набијају комплексе док гледа згодне, утегнуте? девојке, па макар и на екрану, вероватно туђег рачунара, јер, Боже мој, да има за комп, имала би и за сапун, и не би се давила у рупи од стана, с устајалим мирисом њеног природног мошуса и дима до филтера попушених јефтиних цигарета.
Кад сам погледала неке њене слике и видела те исколачене очи жутих беоњаца, безмало до браде савијен, класичан (извини, куме) - цигански нос, да будем искрена, рекох, ма боље да јој не одговарам, јер, ако су је сви оставили, биће да је то с неким озбиљним разлогом. Ко ће знати шта може једној напуштеној, распуштеној, запуштеној, пре свега, несрећној жени пасти на ум, или шта већ има испод оног јајоликог и прилично неравно заобљеног чела, којем ни најбољи ботокс не може помоћи. Ма, не лежи враже, не успех да се суздржим, и ево ме, опет. Ја Тијана, биће да сам за неке и то што је написала, читај - за њу, јер, од мржње према читавом људском роду, не бих ни очекивала да види лепше. Можда би и њено, од фрустрација и беса, упућени кажу и од напрезања да види у мраку,?(јер држава искључи струју неплатишама), исколачено око видело мрвицу лепше, да скине ону мрежу стврднулих крмеља, добро умешанихс остацима јефтине маскаре, јер за квалитетнију, ипак, ваља зарадити.
А биће да је пљување других по друштвеним мрежама, на њену жалост, неисплатив посао, једнако као и шминкерај, који њој, таквој, злој, усмрделој од нервозе што постоје лепше и згодније и, гле,па то и није чудо - боље особе од ње, одавно нико не плаћа. И опет се зауставих, на тренутак, спремна да одустанем од јаловог посла да злој јадници, које се једва сети неки новинар, и то само кад му је потребан неко да "пљује по неком", покушам да објасним да би јој се боре између очију мање урезивале, а кожа не толико тромбољила на старачкој задњицу да се макар понекад осмехне и прошета лепим Београдом, који ће чак и њу такву, смоћи снаге и умети да загрли.
Не, ипак ћу рећи! Пардон, подсетити је, да, то што је продала телевизор да би имала за "зулофт" на црно, јер доктори више одбијају да јој га дају регуларно, није и неки разлог да упада у кризу и мрзи све, чак и поцепани, умазан од псећег измета јастук на којем неуморно седи, док буљи у екран, тражећи кога да извређа, оклевета и пљуне сву фрустрацију која је годинама дави, само да би осетила блаженство злобе изнутра, пажљиво пребројавајући лајкове на свом посту, које неретко и сама лупа с лажних профила, којима шпијунира ожењене, срећне мушкарце, који, ма да ли је могуће, неће ниједну њену рупу. Знам и зашто, па причају људи. Јер свака смрди на мочвару пуну жабокречине и давно угинулих, готово распаднутих риба. Да је подсетим, а биће да шминкерка није заборавила, како су је, по Дорћолу, редом прислањали у ходницима зграде у којој живи, а затим псовали себи мајку, кад су схватили да се трипер тако лако добија. То пушење испод стола, па, беше ономад, кад си ишла у полицију, приведена, јер си мислила да се може тек тако вређати, без последица, па си се олако спустила дежурном брки, молећи да не преспаваш у ћелији, сетивши се бола кад су ти у крају гурали свашта у једну од твојих рупа, које одавно ни за шта нису.
Шта оно рече о браку, о љубави, дому? Псссттт..немој. Боље немој. Не бих да помињем неке људе, који, јадни, нису криви што имате исту адресу и исто презиме. Њима је већ довољно тешко. И, сад, застадох последњи пут, да не кликнем "сенд", али се сетих оне: да се издигнем и да пред твојим гадостима набацим леп, осмех младе и задовољне, па засто не и задовољене жене, и одћутим, помислиће будала, читај - ти, да ме је ућуткала. Па, неће моћи!
И, док ти у овом тренутку, трунеш, цмиздрећи, јер си у старости само једна зла и напуштена руина, одох да своју младост негујем, пливајући у пријатној води базена луксузног дома свог драгог, да се осмехујем гледајући у његове прелепе очи и задовољно легнем у мирисну постељину, глаткеи чисте коже, коју би свако пожелео. А, ти, настави са постовима пуним мржње, убеђена да се људи диве твојој дрскости и оштром речнику, несвесна, да тиме само себи наносиш дубоке ране, и гомилаш ожиљке. Знаш, ако на тренутак утишаш буку своје злобе, можда чујеш оне који ти иза леђа гласно шапућу: пукла је, окрени главу на другу страну, написала је Тијана у свом статусу. Искрено, овакву елоквентност нисмо очекивали... узимајући у обзир да смо недавно имали прилике да видимо интервју теста информисаности. На питања је одговарала углавном осмехом, док се овде примећује доста оштрији став... Са ким се Сораја састаје у Сплиту, сазнајте ОВДЕ. Извор: Informer.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА