Најновије

ВЛАЖЕЊЕ У ЦРНОЈ ГОРИ! Маја Стевовић: Желим да ме Жика Тодоровић одвали од секса!

Срђан Жика Тодоровић није знао шта га је снашло кад му је у једној кафани на црногорском приморју пришла старлета из "Парова" Маја Стевовић.

Маја Стевовић (Фото: Твитер)

Ова згодна Црногорка, чим је чула да је Жика дошао у Бигову, запуцала је у ово мало место надомак Тивта и сваког дана се гола купала на плажи испред глумчеве куће. Ипак, њих двоје се ту нису срели, али зато јесу у локалу у који Тодоровић одлази сваког дана на кафу и ракију. Маја није одустајала од циља да упозна омиљеног глумца, у чему је на крају успела.

- Мој сан се остварио. Упознала сам ђавола у телу анђела. Срђан је савршен. Данима сам чекала да га упознам и коначно сам у томе успела. Он је стварно прави мушкарац. Тако је опуштен, пријатан, дружељубив. Свашта бих радила с њим - рекла је старлета за "Курир", а "Информер" је тражио да буде прецизнија:

- Желим да ме Срђан одвали од секса! Верујем да би нам било лепо. Свиђа ми се и његова седа брадица, даје му прави мужевни шмек.

Инсистирано је од Стевовићеве да каже о чему је све причала са Жиком док су испијали кафу, а она нам је открила да су се најдуже задржали на теми силикона.

- Срђану је било необично што имам силиконе у уснама. Питао ме је да ли ме је болело док ми их је естетски хирург пунио. Кад сам му објаснила како изгледа тај процес, он ми је рекао да се девојке са силиконом у уснама вероватно боље љубе од оних које га немају. Ух, како сам тад пожелела да га цоким. Ма, овај сусрет ћу памтити цео живот - завршава Маја.  Извор: Курир, Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА