Најновије

ПС: Пајтић пљувао Србију само Елвису и Рокију

Нервозан што још увек није на Брионима, лидер ДС Бојан Пајтић покушава да нанесе штету својој земљи, овај пут у САД, саопштио је Покрет социјалиста

Бојан Пајтић (Фото: Јутјуб)

"Жалити се странцима на земљу којом је до јуче владао доказ је да Пајтић Србију доживљава као плен. За њега постоје само две опције или ће Србијом владати или та Србија мора бити кажњена зато што он није на власти", истиче се у саопштењу.
"Срећом, Пајтићев углед је такав да је пљување Србије могао да подели само са Кипом слободе и имитаторима Елвиса Прислија и Рокија Балбое. Све остале значајне личности и институције у САД нису имале времена за њега, као што више ни грађани Србије немају времена да слушају Пајтићеве лажи", напомиње Покрет социјалиста. 
Пајтић је претходно изјавио да нема оправдања за одуговљачење са формирањем Владе Србије када једна листа има већину у Скупштини Србије. 
"Постоји бојазан која провејава код наших саговорника овде (у САД) да Србија у одређеном смислу мења курс, постоји нелагода посебно код америчких саговорника због чињенице да је мандатар недељу дана после избора ишао у Кремљ", рекао је он за Глас Америке. 
Лидер ДС је рекао и да се "саопштење Кремља да се очекује да у Влади буду представници оних странака односно појединци који подржавају добре односе са Русијом овде сматра непримереним мешањем у унутрашње послове Србије". 
Пајтић иначе борави у САД због Националне конвенције Демократске странке.
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА